Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC sponzori "bježe" u ONE FC, no oni ih ionako imaju previše! | Fight Site

UFC sponzori "bježe" u ONE FC, no oni ih ionako imaju previše!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2015 10:12h Autor:

ONE FC - Brendon Vera

ONE FC će danas s početkom u 14:30 sati i izravnim prijenosom na Fight Channelu, održati svoj novi event "ONE FC: Warriors Quest". Ususret toj priredbi, direktor najuspješnije azijske MMA promocije, Victor Cui je novinarima otkrio da je UFC-ov potez vezan uz ugovor s Reebokom donio mnogo dobroga svim drugim promocijama, uključujući i njegovu.

"Postoji mnogo interesa sponzora da se oglašavaju kod nas sada. S obzirom da nemaju prilike tamo, okreću se nama. Ovaj ugovor im je samo još jedan razlog da gledaju prema Aziji", poručio je Cui.

No, njegova kopanija nema tih problema. Naime, ONE FC "se davi" u sponzorima i to najvećeg ranga. Pa moraju odbijati ove minorne koji se sada javljaju.

"Nažalost, moramo odbijati sve te sponzore. Pogledajte naše platno na sljedećem eventu i sam pogled je sjajan, kao i spoznaja koliko daleko smo stigli u tom pogledu", zaključuje Cui.

I zaista, ONE FC ima ugovore s mega kompanijama kao što su Disney, LG, Kawasaki, Panasonic, Canon ili Casio. Sve odreda velike svjetske kompanije koje se obično drže "main stream" sponzora. No, Azija je ipak drugačija priča. Očito…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI