UFC se vraća u Englesku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2012 08:59h Autor:

UFC logo

UFC stiže u Englesku! Velika je to vijest za sve “otočke” ljubitelje slobodne borbe koji u posljednje dvije godine prilično oštro kritiziraju politiku američke promocije prema svojoj zemlji. Čini se kako UFC zaista zaobilazi tržište koje se u startu činilo kao vrlo potentno i obećavajuće.

Bilo kako bilo, UFC će 29. rujna stići u Nottingham, a već sada su potvrđene dvije borbe za priredbu koja se ne zna hoće li biti “ona s brojem” ili će se raditi o nekom Fuel, FOX ili FX eventu.

Vijest je javnosti prezentirao jedan od UFC-ovih direktora Marshall Zelaznik…

“Stvarno smo uzbuđeni što stižemo u Nottingham po prvi put. Neka od najvećih imena britanske slobodne borbe će tamo nastupiti, a drago nam je što će i fanovi napokon stići na svoje. Britanski fanovi su jedni od najstrastvenijih UFC fanova općenito na svijetu i vjerujem u posebnu borilačku večer”, poručio je Zelaznik.

Za sada se zna kako će Andy Ogle ukrstiti rikavice s Akirom Corassanijem u jednom od uvodnih dvoboja priredbe, a da bi se Bradd Pickett trebao boriti protiv kanadskog udarača Yvesa Jabouin. Dakako, ovo će biti jedan od glavnih susreta priredbe u Nottinghamu.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI