Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC se vraća u Dublin 24. listopada (VIDEO) | Fight Site

UFC se vraća u Dublin 24. listopada (VIDEO)

UFC 01.07.2015 17:08h Autor:

screenshot

UFC je potvrdio svoj povratak u "najglasniji grad na svijetu", odnosno u glavni grad Irske, Dublin. Domaćin će im ponovno biti 3Arena (nekadašnja O2 Arena), a Fight Night će se održati 24. listopada ove godine.

Nakon fantastičnog eventa koji je održan 19. srpnja prošle godine, UFC je najavio novi posjet Dublinu, i to 15 mjeseci nakon posljednjeg, onog gdje je Conor McGregor savladao Diega Brandaoa, a Dana White O2 Arenu nazvao najglasnijim mjestom na kojem je bio u životu.

Ovog puta se vjerojatno vraćaju bez Conora McGregora, koji je postao globalna zvijezda koja će teško više ikad naći mjesto na eventu koji nije PPV, ali Irska je u međuvremenu postala prava MMA sila, uz borce kao što su Cathal Pendred, Joseph Duffy, Aisling Daily, Paddy Holohan, Norman Parke i sl. Nema sumnje kako će dvorana, koja prima 9.500 ljudi, ponovno biti rasprodana.

Za sada se ne zna više o ovom eventu, većina irskih boraca ima ugovorena borbe u narednim mjesec dana te će sve ovisiti o tome. No, u svakom slučaju nas čeka još jedan odličan europski event. UFC je već objavio i prvu video najavu. Pogledajte ju!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI