UFC se službeno očitovao o Conorovom napadu: “Posljedice će uslijediti…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2018 12:40h Autor:

McGregor i White

Ultimate Fighting Championship (UFC) se i službeno očitovao o nemilom incidentu koji je potresao borilačku scenu u četvrtak kasno po hrvatskom vremenu. Najprije je predsjednik Dana White dao opširnu izjavu za MMAJunkie, da bi zatim nešto kasnije uslijedilo i službeno priopćenje za medije koje je stiglo iz središta kompanije.

“Tijekom današnjeg medijskog dana u Barclays Centru kojem je cilj bio promoviranje UFC-a 223, Conor McGregor i Artem Lobov su ušli u zgradu u pratnji desetak individualaca.

Grupa, koja je uključivala McGregora i Lobova, je vandalizirala vozilo u kojem se nalazio velik broj boraca koji se natječu ovaj vikend. Njujorška policija je odmah obaviještena o incidentu i trenutačno provodi svoju istragu. UFC radi vrlo blisko u suradnji s Atletskom Komisijom New Yorka, s osiguranjem Barclays Centra i s policijom. Sve strane rade zajedno kako bi osigurali najviši standard i kako bi zaštitili fanove i sportaše.

Organizacija najoštrije osuđuje današnji napad koji je posve neprihvatljiv i trenutačno radi na određivanju posljedica koje će uslijediti. Istog trena, Artem Lobov je maknut s popisa borbi ovog vikenda, a svi pojedinci koji su sudjelovali u napadu nisu dobrodošli na priredbu, niti na službeno vaganje.”, stoji u priopćenju.

Diaz napao Khabiba: Nisi trebao maltretirati Lobova, ovo je bila osveta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI