Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC se riješio komentatorske TV zvijezde nakon samo godine dana | Fight Site

UFC se riješio komentatorske TV zvijezde nakon samo godine dana

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2018 10:45h Autor:

Jimmy Smith

UFC se već nakon jedne godine odlučio “riješiti” veterana TV komentiranja Jimmyja Smitha. Nakon što Smith nije uspio produljiti ugovor s Bellatorom, gdje je proveo dugi niz godina, 12. siječnja 2018. potpisao je za UFC. Mislilo se da će i novoj kompaniji provesti duži period…

No, kako javlja reporter Ariel Helwani, UFC mu ne želi produljiti ugovor. Očito je kako nisu zadovoljni s poslom koji odrađuje ovaj komentator koji može odrađivati i glavnu i stručnu ulogu tijekom prijenosa.

Prema Helwaniju, Smith se nada da bi mogao potisati ugovor s nekom drugom promocijom vrlo brzo.

Zanimljivo, ova informacija je stigla do javnosti upravo na dan kada je bivši UFC prvak Michael Bisping u podcastu Joea Rogana otkrio kako pregovara s UFC-om upravo oko komentatorskog posla.

Stoga je jasno da su čelnici UFC-a odlučili Smitha zamijeniti Bispingom. Gotovo jednoglasna ocjena publike jest da je Smith odrađivao solidan posao komentirajući UFC mečeve, ali da se nije uspio nametnuti između velikog broja komentatora koje elitna promocija koristi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI