UFC se riješio čak devetorice boraca: Otkaz dobio ukrajinski teškaš koji nije uspio niti debitirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2018 09:56h Autor:

Dmitry Poberezhets

UFC se ovih dana odlučio riješiti čak devetorice svojih boraca i borkinja. Njima je uručen otkaz jer elitna svjetska MMA promocija više ne računa na njih i njihove usluge.

Vijest je javnosti otkrio borilački insajder Aaron Bronsteter, koji je u svom Twitter postu napisao i imena otpuštenih boraca. To su redom: Galore Bofando, Bobby Nash, Carlos John de Tomas, Dmitry Poberezhets, Chris Wade, Angela Magana, Oluwale Bamgbose, Francimar Barroso i Kaitlin Curran.

Doduše, neki od boraca poput kontroverzne Angele Magane su dobili otkaz nešto ranije i to je već bio poznat podatak.

No, neke informacije su definitivno nove, poput otkaza Ukrajincu Dmitryju Poberezhetsu koji nikada nije niti debitirao u slavnom Octagonu. Gorostas, koji u profesionalnoj karijeri ima impresivnih 24-5, nije poražen još od 2012. godine. S UFC-om je potpisao ugovor u siječnju 2017. nakon čak 15 uzastopnih nastupa bez poraza. Posljednji put smo ga u akciji gledali u prosincu 2016. godine, a u UFC-u je trebao debitirati na PPV priredbi broj 211 koja se održala 13. svibnja prošle godine.

Na eventu koji su predvodili Miočić i Dos Santos, Poberezhets se trebao boriti protiv Chasea Shermana. No, Ukrajinac ipak na koncu nije nastupio, a UFC mu je par mjeseci kasnije zakazao “novi debi”. 17. ožujka, na Fight Night priredbi u Londonu se trebao sučeliti s Markom Godbeerom, no i taj meč je očito propao.

Na koncu je 32-godišnji teškaš otpušten, a da nije uspio demonstrirati svoje kvalitete UFC-ovoj publici. Što reći osim šteta jer se radi o borcu koji bi sigurno bio pojačanje za kvalitetom siromašnu tešku kategoriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI