UFC se prisjetio fantastičnog debi nastupa tada 19-godišnjeg Sagea Northcutta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2018 19:51h Autor:

Sage Northcutt

Dan prije njegove treće borbe u velteru, ali i prve otkako je za stalno prešao u tu kategoriju, UFC se prisjetio impresivnog debi nastupa tada 19-godišnjeg Sagea Northcutta.

Northcutt je otkriven sredinom 2015. godine, tijekom snimanja prve epizode showa Dana White Lookin’ For A Fight, kada je predsjednika UFC-a impresionirao svojim nastupom na eventu promocije Legacy FC. Tada 19-godišnji Sage (10-2, 5-2 UFC) odmah je dobio UFC ugovor, a debi nastup imao je u listopadu iste godine.

Nabildani 19-godišnjak pojavio se bez nekih prevelikih očekivanja, budući da je epizoda emitirana kratko prije tog prvog nastupa, a protiv sebe je imao prekaljenog Francisa Trevina. Ono što je Northcutt u toj borbi izveo je sve oduševilo. Taj mladić je uletio nevjerojatnom silinom te je svog protivnika gotovo otpuhao iz kaveza načinom na koji je u toj borbi došao do prekida vrijednog pobjede. UFC se upravo te borbe prisjetio videom koji donosimo ispod teksta.

Danas 22-godišnji Sage je u UFC-u odradio sedam borbi te je upisao pet pobjeda i to svih pet u lakoj kategoriji. U velteru je nastupio dva puta te je oba puta bio poražen, no prisiljen je bio prijeći u tu kategoriju jer mu se tijelo s vremenom još dodatno razvilo. Sutra ga u Boiseu čeka vrlo zanimljiv protivnik, Zak Ottow, s kojim bi trebala krenu prava velteraška karijera Super Sagea, ovog vrlo dragog i pristojnog momka, koji je zbog krivog načina na koji ga je UFC promovirao došao i do velikog broja “hejtera”. Sada je na njemu da dobrim nastupima takve okrene na svoju stranu. Izrazit talent je uvijek bio, no krajnje je vrijeme da se to pretvori u nešto više.

Debuting at 1️⃣9️⃣ years old! @SuperSageNorthcutt heads into #UFCBoise looking to make it three straight.

Objavu dijeli ufc (@ufc)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI