Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC se oglasio povodom uhićenja Nicka Diaza | Fight Site

UFC se oglasio povodom uhićenja Nicka Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2018 10:33h Autor:

Dana White i Nick Diaz (screenshot)

Iz UFC-a su potvrdili kako su svjesni problema u kojima se našao njihov borac i nekadašnji izazivač u velter kategoriji – Nick Diaz.

Podsjetimo, borac iz Stocktona uhićen je u četvrtak navečer zbog optužbi za obiteljsko nasilje i trenutno se nalazi u pritvoru gdje čeka prvo saslušanje.

“Naša organizacija ne tolerira obiteljsko nasilje i zahtjeva od svih sportaša da se pridržavaju UFC-ovog pravilnika o ponašanju boraca. Svaki sportaš zaslužuje da se na pravilan način istraže sve činjenice, a ova situacija, kao i svaka službena optužba, bit će uredno pregledana i temeljito istražena od strane neovisnog tijela”, glasila je poruka UFC-a.

UFC je još davno prije izradio Pravilnik o ponašanju boraca upravo kako bi mogli kontrolirati i kažnjavati neprimjereno ponašanje izvan oktogona.

Primjeri kazni koje UFC može dodijeliti ako se optužbe pokažu istinitima uključuju: smanjenja u plaći, suspenzije, raskid ugovora, kao i postavljanje novih uvjeta ako se odluče za nastavak suradnje.

Nick Diaz uhićen zbog obiteljskog nasilja

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI