Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC se oglasio o padu Jonesa na doping testu! | Fight Site

UFC se oglasio o padu Jonesa na doping testu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 08:19h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je bio pozitivan na anabolički steroid trinabol koji je pronađen u uzorku koji je dao 28. srpnja, samo jedan dan prije nego što je stupio u kavez Honda centra u Anaheimu na UFC-u 214 i ukrstio rukavice s Danielom Cormierom.

Jon Jones pao na doping testu!

Da se radi o istinitoj i potvrđenoj informaciji na svojim službenim stranicama je objavio sam Ultimate Fighting Championship.

“UFC je obaviješten danas od strane USADA-e da je Jon Jones potencijalno prekršio anti-doping pravila jer je u njegovom uzorku, koji je dao 28. srpnja, odmah nakon službenog vaganja, pronađena zabranjena supstanca.

USADA, nezavisno tijelo koje je ovlašteno prema UFC-ovoj anti-doping politici, će se baviti rezultatima testa i posljedicama za Jonesa, kao što je i propisano pravilima. Pod UFC-ovom anti-doping politikom, sportaši imaju pravo na saslušanje i pravni proces prije nego što na njih budu primjenjene bilo kakve sankcije.

Atletska Komisija Kalifornije također ima jurisdikciju na ovom slučaju s obzirom da je uzorak uzet samo dan prije nego što se Jones natjecao na UFC-u 214 u Anaheimu. USADA će se pobrinuti da Komisija dobije sve potrebne informacija o Jonesovom potencijalnom kršenju anti-doping pravila.

Dodatne informacije će slijediti kako proces bude odmicao”, stoji u obavijesti koju je UFC objavio na svojim službenim stranicama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI