Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC šalje MacKenzie Dern u muha kategoriju: Nemam isprike, mislila sam da znam što radim | Fight Site

UFC šalje MacKenzie Dern u muha kategoriju: Nemam isprike, mislila sam da znam što radim

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2018 19:21h Autor:

MacKenzie Dern

Nakon što je na vaganju za jučerašnji UFC 224, premašila potrebnu težinu za gotovo cijelu kategoriju, čini se kako će MacKenzie Dern biti prisiljena karijeru nastaviti u UFC-ovoj muha kategoriji.

Borba protiv Amande Cooper bila je za MacKenzie Dern šesta u slamka kategoriji i treći pad na vagi za tu kategoriju. Ipak, nakon što je u protekla dva nastupa uspješno zadovoljila potrebne kilograme, očekivalo se tako nešto i ovog puta, da bi se na kraju dogodio najveći pad vage u novijoj povijesti UFC-a, a da je borba održana, ako gledamo po postotku premašenih kilograma. Naime, Dern je premašila za čak sedam posto propisane težine slamka kategorije.

“Mogu sada reći 10.000 isprika, no mislim kako se razlog ovoga što mi se dogodilo nalazio u mojoj prethodnoj borbi. Mislim kako je problem moja dijeta, mislila sam da sve radim dobro, ali dogodilo se toliko stvari i nisam mogla odraditi ono što sam prošli put. Znam da to nije isprika, ali propušteni let i još neke stvari svakako djeluju na to. UFC mi od prvog dana kako sam ovdje želi pomoći u svemu, tako je bilo i ovog puta, ali ja sam stvarno bila uvjerena da ću uspjeti i nisam tražila njihovu pomoć. No, u petak ujutro više nisam mogla izgubiti apsolutno ništa. Bila sam u sauni i apsolutno nisam ništa mogla znojiti. Već sam jedva hodala i komisija mi nije dozvolila da skidam dalje. Srećom po mene, Amanda je prihvatila borbu”, rekla je MacKenzie.

Dern je na kraju upisala pobjedu do koje je došla sjajnim krošeom, koji je njenu protivnicu poslao na pod, a tamo je onda sve bilo vrlo brzo gotovo. Ipak, ne zna se koliko će joj se ova pobjeda zapravo realno brojati, nakon svega što se dogodilo. Pobjeda se piše u skor, no ne bi trebala imati prevelikog značaja.

“Sram me zbog svega što se dogodilo i neće se više nikad ponoviti. Napravila sam samo jednu grešku, nije da sam uzimala steroide ili pala na doping. A to se događalo čak i prvacima, ja sam napravila samo jednu grešku i zajedno s UFC-om ću raditi na tome da se to više ne ponovi”, rekla je, a onda i dodala nešto o tome kako će dalje teći njena karijera:

“Menadžer mi je rekao da UFC želi da promijenim kategoriju. Ja također vjerujem kako je to njihova želja. U petak mi je pristupio matchmaker Mick Maynard, koji me je pozvao u njihov institut. Rekao mi je da su spremni investirati u mene, da me žele i da jako puno očekuju od mene. Prihvatila sam poziv i raditi ću s njima. Ne smijem propustiti ovu priliku koja je ispred mene, jer ova organizacija je toliko velika, a još mi pored toga želi pomoći. I ja ću tu pomoć svakako prihvatiti.”

MacKenzie je već ranije najavila kako će nakon ove borbe uzeti pauzu do jeseni, a sada znamo i kako će ju iskoristiti. Las Vegas nema plaže kao Kalifornija, no ima toliko raznih sadržaja oko kojih će se morati kontrolirati. Ukoliko uspije u tome, možda nešto konkretno i napravi u UFC-ovom institutu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI