UFC Rondi dao kraljevski ugovor na osam mečeva!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2012 08:53h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey ima tretman super-zvijezde u UFC-u, Dana White očito očekuje mnogo od nje, pa već na samom početku suradnje nisu bili oprezni, kao što to obično bivaju, već su svojoj novoj prvakinji dali ugovor na čak osam mečeva.

Najčešća praksa UFC-a s borcima koji dolaze u njihovu organizaciju je potpisivanje ugovora na maksimalno četiri borbe, no u svoju prvu žensku članicu očito imaju ogromno povjerenje i uvjereni su da će njihova suradnja biti vrlo kvalitetna i dugotrajna te da će donijeti njihovoj organizaciji jednu potpuno novu publiku i tamo im povećati prihode na više strana.

"Još uvijek sve nije definirano oko UFC-a 157 na kojem će se boriti Ronda, ali mogu već sada reći da će to biti iznimno atraktivan event na kojem će se naći hrpa odličnih borbi", najavio je Dana White.

Da se stvari polako mijenjaju uvjerio se i sam predsjednik UFC-a s obzirom da se već polako mogu čuti neka potpuno nova pitanja na konferencijama za medije. "Nikad do sada nisam čuo pitanje poput 'imaš li dečka' ili neko slično na našim službenim pressicama", dodao je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI