UFC rekorderu se ne čeka previše: Moram li moliti da netko krvari sa mnom?

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2017 19:48h Autor:

Jim Miller

Rekorder po broju nastupa u oktogonu, Jim Miller, ne namjerava dugo čekati na svoju iduću borbu. Otvoreno je poslao poziv UFC matchmakerima da mu što prije nađu protivnika.

Miller je u srpnju odradio svoju 27. UFC borbu (skor 17-9 i jedna poništena borba), kada je poražen od Anthonya Pettisa na UFC 213 eventu. Time se izjednačio s Michaelom Bispingom, Frankom Mirom i Titom Ortizom, koji su također nastupili toliko puta, no Miller želi što prije taj rekord držati sam. Nebitno što je u posljednjih 18 mjeseci odradio šest borbi, nestrpljiv je i želi još. Na Twitteru je objavio video na kojem je iznio svoj problem:

“Prošlo je pet ili šest tjedana otkako sam Seana Shelbya tražio borbu, no čini se da nema boraca lake kategorije ili veltera koji su spremni za borbu u studenom ili prosincu”, rekao je Miller u videu, a pored je još dodao: “Nikad nisam mislio da ću nekoga morati moliti da krvari sa mnom.

Miller je inače i vrlo atraktivan borac, koji je do sada upisao šest bonusa za borbu večeri, a posebno pamtimo dvije borbe protiv Joea Lauzona. 2016. godina bila mu je sjajna, slavio je u tri od četiri nastupa, od čega su dva trijumfa bila na najvećim eventima godine, UFC 200 i UFC 205. Ove godine je 34-godišnjak upisao poraze odlukama od Dustina Poiriera i Anthonya Pettisa, no u obje je borbe ostavio jako dobar dojam.

Jim je svakako borac čijim se nastupima fanovi vesele, neovisno tko mu je s druge strane te se nadamo kako će njegove želje biti ostvarene, odnosno da će do kraja godine doći do svog 28. nastupa u oktogonu, gdje nastupa još od 2008. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI