Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC rankings: Whittaker prestigao ‘Jacarea’ i Mousasija, novo ime u top 5 poluteške | Fight Site

UFC rankings: Whittaker prestigao ‘Jacarea’ i Mousasija, novo ime u top 5 poluteške

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2017 09:44h Autor:

Robert Whittaker

Nismo neko vrijeme bacili pogled na UFC-ove ljestvice pa smo tako odlučili malo proučiti situaciju koja je nastala u posljednje vrijeme.

U startu ćemo naglasiti kako je situacija u ‘pound-for-poundu’ nepromijenjena, a najznačajnije promjene dogodile su se u srednjoj kategoriji u kojoj je Robert Whittaker pobjedom nad Ronaldom Souzom skočio za tri mjesta i tako prestigao Gegarda Mousasija i ‘Jacarea’ koji je nakon posljednjeg nastupa pao na petu poziciju.

Krizu koja vlada poluteškom kategorijom najbolje će oslikati pogled na ljestvicu koja ima novog člana u top 5, a to je Volkan Oezdemir. 27-godišnjak koji nastupa pod švicarskom zastavom ugurao se na ovo mjesto zahvaljujući samo jednom nastupu u oktogonu i to pobjedom koju je podijeljenom sudačkom odlukom ostvario nad Ovinceom St. Preuxom.

Napomenimo i da je Jeremy Stephens pao za tri mjesta u perolakoj te je trenutno osmi, dok se njegov posljednji protivnik Renato Moicano tom pobjedom po prvi puta pojavio na ljestvici te odmah zauzeo 11. poziciju.

Naglasimo kako se još uvijek čekaju izmjene koje bi mogao uzrokovati posljednji Fight Night (Swanson vs. Lobov).

Za kompletan pregled situacije posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI