Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC rang ljestvice: Oezdemir nakon samo dva meča gotovo na vrhu | Fight Site

UFC rang ljestvice: Oezdemir nakon samo dva meča gotovo na vrhu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 13:13h Autor:

Volkan Oezdemir

UFC je ažurirao svoje rang liste nakon proteklog vikenda održane Fight Night priredbe u Švedskom Stockholmu. S obzirom na popis borbi koji i nije sadržavao previše “top 10” borca, nismo očekivali previše potresa na ljestvicama izuzev poluteške kategorije.

Tamo je Alexander Gustafsson kao prvoplasirani izazivač Danielu Cormieru demolirao Brazilca Glovera Teixeiru koji je u tom trenutku bio na drugom mjestu. Poraz je Teixeiru stajao pada na ljestvici za jedno mjesto. Točnije, on i Manuwa su samo zamijenili pozicije i sada je Englez drugi iza Gustafssona.

Veliko UFC iznenađenje je Volkan Oezdemir koji je skočio na nevjerojatno četvrto mjesto iste ljestvice poluteške kategorije nakon slavlja protiv Mishe Cirkunova u Stockholmu. Švicarac je nakon OSP-a sada svladao i Cirkunova što ga je vinulo na visoku četvtu poziciju. I to nakon samo dvije UFC borbe. Ne možemo se sjetiti kada je neki borac tako brzo skočio na ljestvici što samo dodatno dokazuje krizu poluteke kategorije. Zanimljivo, Oezdemir i Rua dijele četvto mjesto, a Anderson je ostao na šestom.

Promjene je doživjela i rang lista najboljih velteraša. Masvidal i Magny su se popeli za jednu poziciju i sada su 4. odnosno 5., a neaktivni Condit je pao na 6. mjesto.

Spomenimo da je Stipe Miočić i dalje 5. najbolji P4P borac svijeta. Na toj ljestvici nije bilo promjena.

-93kg

1 Alexander Gustafsson
2 Jimi Manuwa +1
3 Glover Teixeira -1
4 Mauricio Rua
4 Volkan Oezdemir +1
6 Corey Anderson
7 Ovince Saint Preux +1
8 Misha Cirkunov -1
9 Ilir Latifi
10 Rogerio Nogueira

-77kg

1 Demian Maia
2 Stephen Thompson
3 Robbie Lawler
4 Jorge Masvidal +1
5 Neil Magny +1
6 Carlos Condit -2
7 Dong Hyun Kim
8 Donald Cerrone
9 Gunnar Nelson
10 Kamaru Usman

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI