Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC radi na borbi Mirsada Bektića i Ricarda Lamasa za event u Chicagu | Fight Site

UFC radi na borbi Mirsada Bektića i Ricarda Lamasa za event u Chicagu

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2018 20:00h Autor:

Bektić vs. Lamas

Mirsad Bektić trebao bi dobiti novu priliku za napad na Top 10 UFC-ove perolake kategorije. Za UFC 225 eventu Chicagu, radi se na uparivanju njega i nekadašnjeg izazivača, Ricarda Lamasa.

Nakon što u prvom napadu na Top 10 nije uspio, odnosno poražen je od Darrena Elkinsa nakon potpune dominacije prve dvije runde, Mirsad Bektić (12-1, 5-1 UFC) vratio se u siječnju pobjedom protiv Godofreda Pepeya, prekidom u prvoj rundi. To ga je vratilo na lijepo mjesto unutar rankinga te je trenutno 12. borac svijeta do 66 kilograma. I UFC mu vjeruje te mu daje priliku napasti vrlo dobru Top 10 poziciju.

Odnosno, Bektić bi trebao napasti sedmu poziciju, na kojoj se nalazi Ricardo Lamas (18-6, 9-4 UFC). Lamas se donedavno nalazio na trećem mjestu, no neočekivani poraz od Josha Emetta (koji je prije borbe pao vagu) ga je bacio na spomenutu poziciju. Da stvari budu još gore po njega, promocija mu ne namjerava dati priliku da se vrati, nego će morati braniti i to gdje se sada nalazi. Svakako će ovo biti do sada najteža borba za velikog talenta rodom iz Srebrenice. Lamas iza sebe ima gomilu iskustva i pobjede nad velikim imenima, no u putu prema vrhu trebaju ovakvi protivnici, a Bektić je do sada dokazao kako je spreman za prave ispite.

UFC 225 održava se 9. lipnja u Chicagu, a kao glavna borba je ugovorena ona za titulu srednje kategorije, između Roberta Whittakera i Yoela Romera. Prije tog velikog revanša, održati će se i teškaški meč između Alistaira Overeema i Curtisa Blaydesa, a u Chicagu bi se trebao boriti i CM Punk. Borba Bektića i Lamasa još uvijek nije službeno potvrđena od UFC-a, no vjeruje se kako bi trebala biti ovih dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI