UFC prvakinja predstavila svoj borilački duh: “On dolazi iz moje Navajo krvi” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2018 17:07h Autor:

Nicco Montano

Nicco Montano UFC-ova je prvakinja muha kategorije, djevojka koja je to postala bez da je itko očekivao i djevojka koja će za desetak dana pokušati iznenaditi još jednom. Ovim putem možemo vidjeti kako najavljuje svoju prvu obranu naslova te što uopće može reći o svom borilačkom putu.

Ova djevojka, inače porijeklom iz Navajo indijanskog plemena ima istog sponzora kao Stipe Miočić, odnosno pivovaru “Modelo”, koja je ovim putem snimila ovaj video uradak o njenom stanju uma, njenog razmišljanju o onome čime se bavi. Desetak dana prije borbe protiv Valentine Shevchenko, u koju unatoč pojasu u svom vlasništvu ulazi kao najveći prvak autsajder u UFC povijesti, pokušati će vas uvjeriti kako je njen urođeni borbeni duh ono što će ju dovesti do obrane pojasa.

A upravo taj borbeni duh ju je doveo tu gdje se trenutno nalazi. Prije poziva u Ultimate Fighter, koji je došao tek nakon što je nekoliko djevojaka odbilo poziv ili odustalo od mjesta u showu koji je uvodio žensku muha kategoriju u UFC, živjela je sa svojim dečkom u Albuquerqueu, u podrumskom stanu bez vode i struje. Otkriva kako nisu imali gotovo ništa, ali ih je baš taj borbeni duh održao te zahvaljujući njemu, a pripisuje ga svom porijeklu, uspjela je napraviti to da je redom savladala četiri favorizirane borkinje (Lauren Murphy, Montana De La Rose, Barb Honchah, Roxanne Modafferi) i došla do naslova prvakinje.

U videu prvo pratimo Nicco samu, a nakon toga i s društvom, gdje se nalazio i poznati UFC borac Tim Means, koji je obećao svijetu iznenađenje, odnosno kako će njegova kolegica uspjeti obraniti titulu protiv dokazane opake borkinje kakva je Valentina. I mnogi će navijati za Nicco, upravo zbog cijele priče koja je iza nje i svega što ju je iznenađujuće dovelo do toga da je postala prva UFC prvakinja muha kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI