UFC pronašao zamjenu za ozlijeđenog Zombija

UFC 06.06.2017 23:42h Autor:

Jason Knight

UFC je pronašao zamjenu za ozlijeđenog Chan Sung Junga, koji se trebao na UFC 214 boriti protiv Ricarda Lamasa. To je sve uspješniji i bolji član perolake kategorije, Jason Knight.

Lamasu (17-5, 8-3 u UFC-u), trećeplasiranom borcu na ljestvici perolake kategorije, će se suprotstaviti Jason Knight (17-2, 4-1 u UFC-u), 24-godišnjak koji je jednostavno oduševio svojim posljednjim nastupima te se trenutno nalazi unutar serija od četiri pobjede. To mu za sada ipak nije donijelo mjesto na službenom rankingu kategorije, no UFC matchmakeri mu dovoljno vjeruju da su ga ubacili u ovakvu borbu.

Budući da je ozljeda Korean Zombie došla dosta rana, oba borca imati će priliku odraditi potpuni kamp za borbu koja je na rasporedu 29. srpnja u Anaheimu, na UFC 214 eventu kojeg predvode Jon Jones i Daniel Cormier. Lamasu će to biti prva borba ove godine, a u svom je posljednjem nastupu savladao Charlesa Oliveira. Knight u 2017. već ima dva trijumfa i to oba prekidom. Prvo je savladao Alexa Caceresa, a prošlog mjeseca i Chasa Skellya. Oba puta zaradio je i bonus za najbolju izvedbu večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI