Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC pronašao novog ‘matchmakera’? | Fight Site

UFC pronašao novog ‘matchmakera’?

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 10:28h Autor:

mick-maynard-screenshot

Prije otprilike tri tjedna se pojavila informacija kako se nakon godina vjernosti i predanog rada s UFC-om odlučio pozdraviti najpoznatiji svjetski matchmaker – Joe Silva. Njegovo mjesto privremeno je zauzeo Sean Shelby, a sada su se pojavili izvještaji koji otkrivaju ime osobe koju je UFC najvjerojatnije angažirao da popuni upražnjenu poziciju.

Iako još uvijek ništa nije službeno potvrđeno, više izvora navodi kako će Silvino mjesto zauzeti Mick Maynard, dosadašnji predsjednik Legacy FC promocije. Australac je od male lokalne teksaške promocije stvorio organizaciju koja je danas jedan od najvećih rasadnika MMA talenata.

Dok neki izvori navode da će Maynard zauzeti Silvino mjesto, prema drugima bi mu pripalo ono Seana Shelbyja koji bi u tom slučaju bio glavni ‘matchmaker’ vodeće MMA promocije.

Tko zna, možda bi u prilog svim ovim tvrdnjama mogla ići i vijest o spajanju Legacy FC i Ressurection Fighting Alliance organizacija. Za konačnu potvrdu ćemo ipak trebati pričekati vijesti iz UFC-a…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI