UFC priprema prave borilačke poslastice, u skoroj budućnosti naziru se čak četiri vrhunska velteraška okršaja

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2018 11:34h Autor:

Stephen Thompson (screenshot)

Nakon dugo vremena UFC-ova velter kategorija našla se u fokusu i to ponajviše zahvaljujući nekoliko fenomenalnih dvoboja koje nam najjača svjetska promocija priprema za nadolazeće razdoblje.

Dok je borba između Santiaga Ponzinibbija i Kamarua Usmana već potvrđena za UFC-ov debi u Čileu koji je na rasporedu 19. svibnja, u planu su i još tri vrhunska okršaja na kojima promocija naporno radi posljednjih dana.

Kao što smo već pisali, UFC pokušava organizirati borbu za privremeni pojas velter kategorije, a u njemu bi na UFC 224 priredbi trebali gledati Rafaela Dos Anjosa i Colbyja Covingtona.

U posljednje vrijeme sve se više spominje ime Darrena Tilla koji još uvijek čeka na službenu potvrdu svog protivnika za glavnu borbu Fight Night u Liverpoolu, a čini se da bi to trebao biti Stephen Thompson koji je prema više izvora prihvatio taj zadatak.

Najnoviji matchup u ovoj priči o velter kategoriji je onaj između Gunnara Nelsona i Neila Magnyja koji bi se također trebao odviti 27. svibnja u Liverpoolu.

Zvuči fenomenalno, a hoće li se i zaista ostvariti mogli bi saznati u narednim danima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI