Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC priprema dolazak u Cleveland, s Miočićem u glavnoj ulozi | Fight Site

UFC priprema dolazak u Cleveland, s Miočićem u glavnoj ulozi

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 15:53h Autor:

Stipe Miočić

Ako je vjerovati nekim najavama, UFC bi mogao doći u saveznu državu Ohio, odnosno u njen glavni grad Cleveland, odakle dolaze Stipe Miočić i Jessica Eye, koji bi tad taj event i predvodili.

Iako još ne postoje nikakve službene obavijesti, Damon Martin, novinar Fox Sports, preko svog Twitter profila je najavio kako bi UFC mogao doći u Cleveland te tamo održati svoj Fight Night. U svojoj objavi je odmah označio i dvoje najpoznatijih boraca iz tog gradu, Stipu Miočića te Jessicu Eye.

Stipe je brzo reagirao, a njegova izjava, u kojoj je također označio Jessicu, glasila je: "Ja još nemam nikakve službene niti insajderske informacije, no ako UFC organizira event u Clevelandu, tko dolazi?"

Bilo bi to sjajno priznanje za jednog od najboljih svjetskih teškaša, da nastupi u glavnoj borbi, u svom rodnom gradu. No, ako se nas pita, ipak bi smo radije voljeli vidjeti UFC event u našoj domovini, gdje bi također Stipe imao glavnu ulogu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI