Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC prihvatio Walkerovov prijedlog! Johnny odlazi na UFC 235 boriti se protiv Cirkunova | Fight Site

UFC prihvatio Walkerovov prijedlog! Johnny odlazi na UFC 235 boriti se protiv Cirkunova

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 13:01h Autor:

Johnny Walker

Fanovi novog UFC-ovog poluteškaškog čuda, Johnnya Walkera,čekati će na njegov novi nastup još samo dvadesetak dana. UFC je odlučio ostvariti njegovu jučer izraženu želju te Brazilac odlazi na UFC 235 boriti se protiv Mishe Cirkunova.

Walker je svoju želju za odlaskom na spektakularni event izrazio odmah nakon što je zbog ozljede nastup otkazao Ovince St. Preux. Bilo je jasno kako Misha Cirkunov neće ostati bez nastupa, odnosno da će mu UFC pronaći protivnika, ali teško se moglo očekivati da će to biti tako brzo i da će protivnik zapravo biti još zanimljiviji.

26-godišnji Walker (16-3, 2-0 UFC) trenutno je upravo ono što je do prije dvije godine bio njegov idući protivnik. Nastupi i nokauti protiv Khalila Rountreea i Justina Ledeta doveli su do toga da se priče o najvećem potencijalu poluteške kategorije tiču njega, a ne recimo Aleksandra Rakića. I ovim putem dobio je ono što Rakić čeka i traži, a to je rangirani protivnik.

31-godišnji Cirkunov (14-4, 5-2 UFC) će tako imati zadatak zaustaviti hype koji se oko Walkera stvara te je moguće da ovom borbom ima više toga za dobiti nego da mu je protivnik ostao St. Preux, koji je dva mjesta rangiran bolje od njega. Kao što smo naveli, Cirkunov je prije nekog vremena bio smatran jednakim potencijalom kao što je kod Walkera trenutno slučaj. Njegov hype zaustavio je kroše Volkana Oezdemira. Biti će zanimljivo vidjeti može li on zaustaviti Walkera, tako preuzeti priču koja se stvara oko njega, odnosno vratiti sebe na put s kojeg je spomenutim porazom, a nakon toga i porazom od Glovera Teixeira, sišao.

UFC 235 održava se 2. ožujka, a ne bismo se čudili ukoliko ova borba sad završi na glavnom programu istog, iako prvobitni plan nije bio takav. Njega predvode dvije borbe za titulu, ona između Jona Jonesa i Anthonya Smitha te Tyrona Woodleya i Kamarua Usmana. Na glavnom programu još su Robbie Lawler protiv Bena Askrena, Cody Garbrandt protiv Pedra Munhoza i Tecia Torres protiv Weili Zhang.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI