UFC predstavio najbolju video najavu u povijesti: “Ovo je maestralno…” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2017 11:17h Autor:

Screenshot

UFC je na dan održavanja UFC-a 213 u Las Vegasu, javnosti odlučio predstaviti video najavu za svoj idući PPV event. UFC 214 će se održati 29. srpnja u kalifornijskom Anaheimu, a predvodit će ga dva najžešća rivala unutar organizacije – prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier i bivši šampion Jon Jones.

“Tame Your Demons” je naziv video uratka za koji se kritika i javnost slažu da je najbolji od kada je uopće Ultimate Fighting Championshipa. Vrlo artistički “spot” se bavi zadnjim problematičnim godinama života i karijere Jona Jonesa u kojima je bivši šampion gotovo redovito bio akter crnih kronika i lice iz optuženičke klupe u sudnici.

Ako do sada niste “zagrizli” u UFC 214, nakon gledanja ovog videa ćete zasigurno s nestrpljenjem čekati akciju u Anaheimu. Hoće li Jones, kako kaže na kraju videa, “vratiti svoj život”? Ili će se njegovi životni problemi nastaviti?

Video najava je oduševila fanove koji preko društvenih mreža poručuju čelništvu promocije da i u budućnosti moraju više vremena i resursa upotrijebiti upravo za ovakve promotivne materijale. Čak je i predsjednik UFC-a Dana White na press konferenciji poslije UFC-a 213 primao čestitke i pohvale pripadnika “sedme sile” koji nisu uspjeli pronaći niti jednu manu novom najavnom PPV spotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI