UFC povećao cijene: Stipe i Ngannou skuplji nego inače!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2018 12:23h Autor:

UFC – Ultimate Fighting Championship

UFC se u novoj godini odlučio i na nove, više cijene svoje PPV (sadržaj na zahtjev op.a) usluge što je alarmiralo njihove fanove. Navodno bi nova cijena PPV prijenosa počevši od UFC-a 220, koji predvode Stipe Miočić i Francis Ngannou narednog vikenda u Bostonu, trebala biti pet dolara skuplja. Kako za standardni, tako i za HD prijenos.

S obzirom da su do sada UFC PPV prijenosi u SAD-u koštali 49.99 i 59.99 dolara, sada bi te cijene trebale rasti do 54.99 i 64.99. Preračunato u kune to je otprilike 330 i 390 kuna.

Fanovi su očekivano ljuti na ovakve informacije koje još nisu službeno najavljene, no ako provjerite na UFC-ovim službenim web stranicama, jasno je da će biti implementirane.

Povećanje cijena stiže s katastrofalnim rezultatima PPV prodaje, osnovnog financijskog izvora prihoda za UFC, u 2017. godini. Elitna svjetska MMA promocija nije imala niti jedan event iznad 1 milijuna prodanih prijenosa, što je za njih katastrofalan podatak. Godinu dana ranije ih je bilo šest.

Unatoč lošim rezultatima, predsjednik UFC-a Dana White posljednjih tjedana u medijim tvrdi da je iza UFC-a financijski fenomenalna godina. Vjerojatno zato i poskupljuju svoj proizvod…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI