UFC potvrdio event na Filipinima

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 17:52h Autor:

Filipini

UFC je konačno sredio svu potrebnu dokumentaciju i napokon je potvrdio da će tijekom ove godine održati svoj prvi event na Filipinima, državi poznatoj kao čestom domaćinu One FC evenata, no i državi Manny Pacquiao i košarke.

Glavni grad Filipina, Manilla, ove će godine postati odredište jednog UFC-ovog Fight Night. To je službeno potvrđeno nakon što je UFC osigurao sve uvjete koji su do sada nedostajali da bi se njihov event održao u ovoj otočnoj državi, u kojoj živi 100 milijuna stanovnika i prema tome je 12. najmnogoljudnija država svijeta.

Ken Parker, UFC-ova službena osoba za Aziju, se trenutno nalazi na Filipinima i službeno će objaviti datum eventa sutra u jutarnjim satima, no pretpostavlja se kako će biti riječ o svibnju. Sve će se održati u SM Mall of Asia Areni, koja je dio najvećeg trgovačkog centra u tom dijelu Azije i prima 16.000 gledatelja.

Gotovo je sigurno kako će se na programu naći oba filipinska člana UFC-a, Mark Eddiva i Roldan Sangcha-an, no isto tako i još neki njihovi timski kolege, s kojima UFC planira potpisati ugovor. ONE FC eventi na Filipinima su uvijek do sad bili spektakularni i nema sumnje kako nešto slično čeka i UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI