UFC potpisao po jednog poljskog borca i borkinju

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2014 20:55h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

UFC se sve više priprema za dolazak u Poljskoj, a tim putem potpisao je još dva imena iz te države. Novi članovi UFC-a su Joanna Jedrzejczyk i Lukasz Sajewski.

UFC se sve više priprema za dolazak u Poljsku. Iako je on bio planiran za ovu jesen, da bi nakon toga ipak bio premješten na 2015. godinu, organizacija sve više jača roster sa kvalitetnim poljskim imenima. Novi članovi UFC-a iz ove srednjoeuropske države su Joanna Jedrzejczyk i Lukasz Sajewski.

Joanna je 26-godišnja djevojka, koja je ostvarila pobjede u svih svojih šest dosadašnjih borbi, a prije mjesec dana je nokautirala i automatski umirovila veteranku i bivšu članicu UFC-a Rosi Sexton. Prva protivnica ove izuzetno kvalitetne tehničarke bit će pobjednica Ultimate Fightera, Julianna Lima, a borba će se održati na sjajnom UFC on FOX 12 eventu, 26. srpnja.

Sajewski je također neporažen borac s čistih 13 pobjeda, od kojih je devet bilo prekidom. Zanimljivo je da nije borac pod ugovorom s KSW-om, nego se borio po drugim organizacijama. Iza sebe ima pobjedu nad jednim od najboljih boraca u Bellatoru, Marcinom Heldom. Ovaj borac nadimka "Wookie" svoj će debi imati na gostujućem terenu u Brazilu, 13. rujna. I njegov protivnik bio je pobjednik Ultimate Fightera, no brazilskog. To je Leonardo Santos.

S ove dvije akvizicije, poljska kolonija unutar UFC-a se sve više širi. Prije šest mjeseci potpisali su i najboljeg poljskog borca, Iana Blachowitza, no on još uvijek čeka datum svoje prve borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI