UFC potpisao novog teškaškog talenta, bivšeg olimpijskog hrvača

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 20:12h Autor:

Arjan Bhullar

Novo osvježenje UFC-ove teške kategorije je 31-godišnji kanadski teškaš Arjan Bhullar, neporaženi borac i bivši olimpijski hrvač teške kategorije. Poznat je i datum njegovog debia te protivnik s kojim će se sučeliti.

Najveći uspjeh ovog borca, koji je porijeklom indijski Sikh je zlato s igara Commonwelatha 2010. godine, dok je na olimpijskim igrama nastupio u Londonu, gdje je eliminiran u drugom krugu hrvanja slobodnih stilom. Visok je 179 centimetara, no gotovo svaku svoju dosadašnju borbu bio je na gornjoj granici od 120 kilograma.

MMA profesionalac postao je 2014. godine, a do sada je slavio u svih šest svojih borbi. Oni koji su ga imali priliku gledati su već više puta napominjali kako je riječ o borcu koji se jako dobro prebacio u MMA te koji ima što ponudi čak i teškašima na najvišem nivou. Iako podosta neobične građe, glasine govore kako su mu najjače karakteristike snaga i kondicija.

Svoj prvi UFC nastup imati će 9. rujna u kanadskom Edmontonu na UFC 216 eventu. Tamo će mu se suprotstaviti 23-godišnji Luis Henrique Barbosa de Oliveira (10-3, 2-2 UFC), brazilski teškaš podosta impozantne građe. On na svojih 188 centimatera najčešće dolazi s oko 115 kilograma, no samom svojom impozantnom pojavom izgleda zastrašujuće. U svojoj je posljednjoj borbi nokautiran od Marcina Tybure, čime se nisu ostvarila prognoze analitičara, kako će nakon te borbe postati Top 10 UFC-ov teškaš. Sada ima priliku odraditi nezaboravnu dobrodošlicu novom potencijalu kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI