UFC potpisao cimera Jona Jonesa

UFC 12.08.2014 19:26h Autor:

Joe Soto

Nova akvizicija UFC-a je Joe Soto, borac koji nastupa u bantam kategoriji, a najzanimljiviji bi trebao biti po jednom podatku iz svoje prošlosti. Naime, prve dvije godine studija, cimer mu je bio Jon Jones.

Joe Soto (15-2) novi je član UFC-a i svoj prvi nastup imat će već za nešto više od dva tjedna. Ovaj član bantam kategorije je, u posljednje vrijeme, nastupao u organizaciji Tachi Palace, a 2010. je odradio dvije borbe u Bellatoru. Trenutno je u nizu od pet pobjeda, a prije pet godina je savladao UFC-ovog borca Wilsona Reisa, koji je trenutno najveće ime na njegovog popisu savladanih protivnika.

Ono što je zanimljivo je da je Soto, za vrijeme studija, prve dvije godine bio cimer Jonu Jonesu, a osim s njim, trenirao je i s Cainom Velasquezom. Trenutno je član jednog manje poznatom kalifornijskog tima.

Event na kojem će debitirati je UFC 177 u Sacramentu, a on se održava 30. kolovoza. Protivnik mu je još jedan borac kojeg je UFC tek potpisao. To je Anthony Birchak (11-1), koji dolazi iz kanadske organizacije MFC.

UFC 177 predvodi veliki revanš za prvaka bantam kategorije, između Renana Baraoa i TJ-a Dillashawa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI