UFC ponovno "poklonio" protivnika Ericku Silvi, bori se protiv Rhodesa u prosincu

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2014 21:28h Autor:

Erick Silva

Novi nastup Ericka Silva dogodit će se u Brazilu, 20. prosinca, a protivnik mu je, iznenađujuće Mike Rhodes, što dovodi do zaključka da je UFC, još jedan put, Brazilcu odlučio namijeniti protivnika protiv kojeg bi se lakše mogao vratiti na pobjedničke staze.

Erick Silva (16-5, 4-4 u UFC-u) je vrlo talentiran i atraktivan borac, no i ljubimac vodstva UFC-a. Kako drugačije objasniti činjenicu da je, za protivnika u svojoj idućoj borbi, dobio borca koji je na rubu otkaza iz organizacije, odnosno borca koji u svoja dva UFC nastupa nije pokazao gotovo ništa, Mikea Rhodesa.

Silva je posljednji put u UFC-u nastupio u svibnju, kad je odradio sjajnu prvu rundu protiv Matta Browna, da bi onda ostao bez snage te bio poražen prekidom u trećoj rundi, nakon ogromnog broja primljenih udaraca. Prije te borbe savladao je Takanoria Satoa, borca koji nije UFC kalibar, a UFC mu je također namijenio nakon neugodnog poraza, tog puta protiv Dong Hyun Kima.

Mike Rhodes (6-3, 0-2 u UFC-u) nije loš borac, mlad je i talentiran, no on iza sebe ima poraze od Georgea Sullvana i Roberta Whittakera, koji nisu borci iz UFC-ovog vrha, a u tim borbama nije uspio napraviti dovoljno da bi došao i blizu pobjede te je gotovo sigurno na rubu otkaza iz organizacije, koji će i uslijediti ako Silva ostvari očekivanja i savlada ovog američkog borca.

UFC Fight Night 58, na kojem se ova dva borca sastaju, na rasporedu je 20. prosinca u Brazilu, a predvodi ga borba Lyota Machide i CB Dollawaya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI