UFC podijelio četiri bonusa za najbolju izvedbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2018 12:41h Autor:

Joseph Benavidez vs. Alex Perez

Finalni event 28. sezone Ultimate Fightera nije imao najbolju borbu večeri, nego je umjesto toga četiri borca nagrađeno za najbolju izvedbu. To su Kamaru Usman, Joseph Benavidez, Juan Francisco Espino i Roosevelt Roberts.

Rijetko kada neki borac dobije bonus za najbolju izvedbu, ako njegova pobjeda nije došla prekidom. No, Kamaru Usman nakon borbe protiv Rafaela Dos Anjosa postaje upravo jedan od takvih. 25 minuta apsolutne dominacije nešto je što se ne smije zanemariti i Dana White je napravio pravu stvar. Za Nigerijca je to drugi UFC bonus, nakon što je prvog zaradio u svom debi nastupu.

Na bonuse nije navikao niti Joseph Benavidez, no njegov povratak pobjedama bio je impresivan te je i on nagrađen s 50.000 dolara. Prekidom je savladao Alexa Pereza te je pokupio svoj treći bonus u 16. UFC nastupu. Ipak, njemu je važnije da je pokazao kako je i dalje borac iz samog vrha, odnosno da on nije doživio pad nego da se u prošloj borbi samo kratko spotaknuo.

Preostala dva bonusa pripala su debitantima. Prvi od njih je borac lake kategorije, Roosevelt Roberts, koji je pred kraj prve runde ugušio Darrella Horchera, dok je preostali bonus otišao na račun španjolskog teškaša Juana Francisca Espina, pobjednika 28. sezone Ultimate Fightera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI