UFC planira pet puta posjetiti Kanadu u 2014. godini

UFC 29.01.2014 21:34h Autor:

Rory MacDonald

Čelnici UFC danas su u Kanadi održali konferenciju za tisak na kojoj su najavili čak pet ovogodišnjih evenata u toj državi. Prvi, zbog koje je pressica prvo i održana, biti će finale Ultimate Fighter Nationsa u travnju u Quebecu.

Tom Wright, čovjek zadužen za UFC-ovo poslovanje u Kanadi danas je izjavio: "Osim Quebeca, ove godine planiramo UFC dovesti u još četiri kanadska mjesta s prethodnim UFC iskustvom. Posjetiti ćemo British Columbiu, Albertu, Saskatchewan and Ontario. Nadam se i da ćemo uspjeti sve više širiti naš sport u dijelove Kanade gdje još nije bio."

Iako je najveća kanadska zvijezda Georges St-Pierre uzeo pauzu od profesionalnih borbi, ovo je dokaz da UFC vjeruje u kanadsko tržište te da vjerojatno planira angažirati još neki određeni broj kanadskih boraca. U ovom trenutku, vjerojatno najveća UFC zvijezda koja dolazi iz Kanade je Rory MacDonald, a tu je i bivši izazivač i trener u Ultimate Fighteru Patrick Cote te T.J. Grant, zvijezda lake kategorije. Još vrijedi spomenuti i Sam Stouta, Nicka Ringa i Ryana Jimma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI