UFC planira meč Bigfoota i Overeema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2012 07:52h Autor:

Antonio Silva VS Alistair Overeem

Alistair Overeem nema namjeru čekati meč s Juniorom dos Santosom ili Cainom Velasquezom, već je više puta napomenuo da on u oktogon želi što prije, a čini se da će mu UFC tu želju i ispuniti te je u planu njegov okršaj protiv Antonija Bigfoot Silve!

Dana White tijekom proteklih nekoliko tjedana više je puta ponovio javno da imaju namjeru dati Alistairu Overeemu priliku da osvoji pojas prvaka u teškoj kategoriji. Žele vidjeti njegov okršaj protiv pobjednika iz meča Junior dos Santos VS Cain Velasquez, koji je na rasporedu 29. prosinca ove godine na UFC-u 155. No, Overeem strahuje da bi se pobjednik mogao možda ozlijediti, a to bi značilo dodatno čekanje još nekoliko mjeseci na povratak u oktogon nakon devetomjesečne suspenzije zbog dopinga.

Nizozemac je upravo zbog toga par puta rekao kako mu nije bitno s kime se bori, samo da dobije ponovno meč što prije, a izgleda da se u UFC-u također slažu s njegovim mišljenjem te se sve priprema za veliki okršaj protiv Antonia Bigfoot Silve.

Službenih informacija još uvijek nema, ali one bi se mogle pojaviti u nekoliko idućih dana. Bez obzira na to, ovaj meč čini se kao sigurna stvar, a već se zna i datum njegova održavanja. Radi se o UFC-u 156 koji će biti 2. veljače.

Radi se o iznimno bitnoj priredbi za UFC jer se istog vikenda u SAD-u održava jedan od uobičajeno najgledanijih sportskih događaja godine, a radi se o Superbowlu, pa ne čudi što se želi maksimalno pojačati fight card kako bi u direktnom srazu postigli što bolje brojke gledanosti

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI