Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC-ovka suspendirana od strane “talijanske USADA-e” na 26 godina! | Fight Site

UFC-ovka suspendirana od strane “talijanske USADA-e” na 26 godina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2018 11:46h Autor:

Mara Borella

Vjerovali ili  ne UFC-ovka Mara Romero Borella je zaradila suspenziju u trajanju od 26 godina! Ne radi se o “fake news” nego o odluci Nacionalne anti-dopinške agencije Italije!

Podsjećamo, Borella je prva Talijanka koja je stigla do pobjede u elitnoj svjetskoj MMA promociji. Nastupila je na UFC-u 216 u tek drugom UFC-ovom ženskom dvoboju u muha kategoriji te je vrlo uvjerljivo prisilila na predaju Kalindru Fariu.

No, sada je njezina vrlo zanimljiva i kontroverzna prošlost isplivala na površinu. Borella je, naime, 2014. suspendirana na period od čak 15 godina radi preprodaje zabranjenih susptancie. Ta je suspenzija sada produljena sve do 2044. odnosno na nevjerojatnih 26 godina.

Dva su razloga. Borella je u međuvremenu, naime, prekršila dvije odredbe Talijanskog anti-dopinškog koda (NSA). Prekršila je odredbu 4.12.3 prema kojoj se ne smije natjecati nigdje dok je suspendirana.

I prekršila je još jedenu odredbu istog članka, samo stavka osam, koji zabranjuje suspendiranim sportašima korištenje sportskih objekata u Italiji dok su suspendirani.

Navodno je u čitavu priču upleten njezin dečko, a ujedno i igrač rugbyja Filippo Maserati. Policijska istraga koja je trajala više od dvije godine je dovela do uhićenja 33 osobe pod sumnjom distribucije i raspačavanja cannabisa i kokaina. Istraga je pokazala da su Borella i Maserati distribuirali nelegalne suspstance po klubovima, barovima i slično…

Također se vjerovalo da Borella dila nedozvoljene supstance u svom borilačkom glubu.

Nije poznato hoće li UFC karijera Mare Romero Borelle zbog ovoga biti ugrožena. 32-godišnja Talijanka je poražena u drugom nastupu za elitnu promociju. Taj je meč održan početkom ove godine, a u ovom trenutku nema drugih zakazanih nastupa!

 

View this post on Instagram

 

Wednesday boxing 🥊 @mikeyrod_fight_science – 🇮🇹 Nessun ostacolo è così grande se la tua volontà di vincere è maggiore. – – 🇭🇳 Ningún obstáculo es tan grande si su voluntad de vencer es mayor. – – 🇺🇸 No obstacle is so great if your will to win is greater. – – 🇧🇷 Nenhum obstáculo é tão grande se a sua vontade de vencer for maior. – – – #wmma #maravilla #ragazza #girls #chica #menina #YOPUEDO #JE #leone1947 #italia #honduras #gorila #att #panzolatomanuel #sorriso #americantopteam #ufcfightnight #ufc #125libre #maravilla #llbebacksoon😎 #ufc #yopuedo #leone1947 #4fight4life #gorilla #ifiglidieracle #sisedesnonis #ufc

A post shared by Mara Maravilla Romero Borella (@maramarvillarb) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI