UFC-ovka Lee prekinula šutnju, Aaron i dalje u bijegu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2018 10:51h Autor:

Andrea Lee i Donny Aaron

UFC borkinja Andrea Lee je prekinula šutnju na temu incidenta koji se prije nekoliko dana dogodio u njezinom domu, a u kojem je sudjelovao njezin kontroverzni suprug i trener Donny Aaron.

Protiv Aarona je podignuta optužnica za nasilje u kući, ali i zatočavanje Andree Lee. Prema izvještaju policije, Aaron je lakše fizički ozlijedio UFC borkinju, nakon čega se dao u bijeg. Incident se dogodio tijekom noći s 4. kolovoza na 5., odnosno nakon UFC 227 eventa koji su Andrea i Donny zajedno gledali. Svedokinja Andy Nguen je također bila prisutna napadu na Lee te je događaj detaljno opisala novinarima s portala BJPenn.com.

Policija za sada ne uspjeva locirati Aarona, a prema pisanju američkih medija za njim je raspisana tjeralica i podignuta ozbiljna optužnica.

U poruci napisanoj na službenom Twitteru, Lee se u srijedu obraća javnosti i svojim fanovima te ih moli za privatnost.

“Hvala svima na potpori proteklog tjedna i na lijepim riječima koje sam primila. Svaka objava, svaka poruka, svaki komentar…ništa ne prođe neprimjećeno. Moja obitelj i ja se nosimo s ovom situacijom najbolje kako možemo, s obzirom da je ovo vrlo osjetljivo pitanje molim vas kao javna osoba da s ono ne rješava u medijima. Molim sve da poštuju našu privatnost u ovom trenutku s obzirom da pokušavamo naći rješenje i zatvoriti ovo poglavlje”, stoji u poruci UFC borkinje.

Lee se kratko osvrnula i na nastavak karijere, koja bi se trebala, prema njezinim riječima, nastaviti istim putem kao i do sada.

“Veselim se povratku u Octagon i nastavku svog pobjedničkog niza u bliskoj budućnosti. Natjecanje je uvijek bilo nekakvo moje utočište i donosi mnogo radosti u moj život”, zaključuje Lee.

Ovo nisu prvi problemi surpuga Andree Lee sa zakonom. Prije nekoliko godina Aaron je  optužen za ubojstvo Ronald Jamisona, no nikada nije služio kaznu za to kriminalno djelo. Nešto kasnije je prebio zaručnika svoje bivše supruge zbog čega je također bio uhićen te je neko vrijeme proveo iza rešetaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI