Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC-ove borkinje pretukle muškarca koji je seksualno napastovao njihovu prijateljicu i fizički ih napao! | Fight Site

UFC-ove borkinje pretukle muškarca koji je seksualno napastovao njihovu prijateljicu i fizički ih napao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2015 13:06h Autor:

Leslie Smith

UFC-ove borkinje Leslie Smith i Heather Clark su ispred noćnog kluba u San Franciscu pretukle muškarca koji je uhvatio njihovu prijateljicu za stražnjicu, a zatim pljunuo i zamahnuo prema Smith.

Prema riječima Cesara Graciea, Smith je prišla neimenovanom muškarcu i rekla mu da to ne može napraviti.

"'Šljam' je odlučio seksualno napastovati grupu cura. Ali nije znao da su dvije od njih profesionalne borkinje koje nastupaju za UFC.", objasnio je Gracie. "Muškarac je odlučio jednu od cura uhvatiti za stražnjicu, a kad je to izveo cura se okrenula prema Leslie i rekla joj što je učinio. Smith mu je rekla da ne smije to raditi, a on joj je odgovorio: "Jebi se, mogu raditi što hoću!". Borkinja mu je odgovorila: "Ne, idiote, ne možeš". Šljam je u tom trenutku pljunuo na Smith i zamahnuo prema njoj misleći da napada grupu bespomoćnih cura. Ona se sagnula i srušila ga na pod. Brzo mu je došla na leđa i počela ga daviti, ali je shvatila da Šljam prvo treba nekoliko udaraca laktovima i šakama kako bi naučio vrijednu lekciju. Bespomoćni Šljam je zatim, poput curice, uhvatio Leslie za kosu i počeo je čupati.

Tad je na scenu stupila Heather Clark. Zatrčala se i udarila Šljama nogom u jaja. Leslie je opet došla u mount poziciju i nastavila udarati Šljama dok god nije počeo vikati da mu je žao i da ih poštuje. Smith je u tom trenutku pustila Šljama da se ustane i otiđe.", otkrio je Gracie.

Smith se također očitovala o ovom incidentu.

"Sumnjala bih u sebe i svoju prosudbu da sam bila pod utjecajem alkohola, ali nisam bila. Ne mogu reći da bih izbjegla nasilje da sam dobila priliku to i učiniti. Morala sam reći tom čovjeku da guzica moje prijateljice nije javno vlasništvo pa da može od nje raditi što želi. Zatim je pljunuo i zamahnuo na mene. Osjećam da sam bila na granici između moje politike nenasilja i vjerovanja u nešto što je ispravno.", objasnila je Smith.

Nisu sve žene bezopasne, Šljam to najbolje zna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI