Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC-ovci napali Ericka Silvu zbog fizičke transformacije: "Netko se skinuo s kure!" | Fight Site

UFC-ovci napali Ericka Silvu zbog fizičke transformacije: "Netko se skinuo s kure!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2015 10:26h Autor:

Lijevo - protiv Magnyja - Desno - meč u Brazilu

Gostujući u emisiji "The Joe Rogan Experience" UFC-ov potpredsjednik Odbora za zdravlje boraca Jeff Novitzky je među ostalim otkrio neke pojedinosti o novom strožem režimu doping testiranja koja UFC provodi od prvog srpnja. S obzirom na to da su emisije Joea Rogana uvijek jako otvorene, tako se i ovaj put pričalo "bez rukavica". Od kada je UFC preuzeo testiranje sportaša na priredbama u Brazilu zaista je primjetna čak i fizička razlika u izgledu nekih boraca. Novitzky je to nazvao da "mirišu čisto", odnosno da im je izgled puno prirodniji nego ranije.

Gledatelju su upravo takvu transformaciju primjetili kod Ericka Silve, Brazilca koji je proteklog vikenda poražen od Neila Magnyja na Fight Night priredbi. Silva je do sada uglavnom nastupao na UFC-ovim eventima u Brazilu, a meč protiv Magnyja je jedan od rijetkih koje je odradio na sjeveru Američkog kontinenta gdje stoluju Atletske Komisije. Evo nekih od komentara njegovih kolega iz UFC-a koji nisu birali riječi. Reakcije su napisane tijekom dvoboja na UFC-u u Kanadi.

Charlie Brenneman:

"Kvragu, Silva mi ovaj put izgleda mekano."

Derek Brunson:

"Erik Silva se od Mr. Baywatcha pretvorio u mrtvo tijelo??"

Kenny Florian:

"Silva definitivno fizički izgleda jako različito. Izgleda čak i tehnički dosta manjkavo u ovom meču."

Truck Gordon:

"Netko se skinuo s kure. Samo kažem…"

David Michaud:

"Čudno je vidjeti kako neki borci izgledaju fizički potpuno drugačije u odnosu na njihove posljednje borbe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI