UFC-ovci McGregora ne smatraju dovoljno dobrim za detroniziranje Alda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 22:37h Autor:

Conor McGregor

UFC 188 je završen, a sljedeći veliki PPV event je UFC 189, kojeg predvode Jose Aldo i Conor McGregor u borbi za pojas prvaka perolake divizije. Irac je definitivno vrhunski borac, ali mnoge muči pitanje kako će se provesti u oktogonu protiv najboljeg borca svijeta. UFC-ovci su dali svoj odgovor na to pitanje.

Conor je brzinom svjetlosti postao planetarno popularan. Razlog tome nisu samo njegove impresivne pobjede, već i jezik s kojim je privukao pozornost na sebe i gledatelje na svoje mečeve. Irac je prije svakog meča puno pričao, ali je svaki put to sve opravdao svojim djelima u oktogonu.

UFC-ovci su prognozirali McGregorove izglede osvajanja pojasa, tj. kolike su mu šanse da pobijedi najboljeg P4P borca svijeta koji je kao borac – savršen. Svi prognostičari su svjesni Irčevih sposobnosti, ali su rijetki oni koji misle da će on stvarno pobijediti Jose Alda.

UFC 189 će se održati 13. sljedećeg mjeseca u Las Vegasu. Event predvode Aldo i McGregor, a u sunaslovnoj borbi će se naći prvak i izazivač velter divizije, Robbie Lawler i Rory MacDonald.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI