UFC-ovac zahtjeva ispriku od Rogana i Cormiera zbog pristranog komentiranja na UFC-u 216

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2017 09:26h Autor:

Joe Rogan

Cody Stamann je na posljednjem UFC-ovom PPV eventu (UFC 216) odnio pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom protiv Toma Duquesnoya. Iako slavodobitan na toj priredbi protiv borca za kojeg se vjerovalo da bi trebao slaviti, Stamann nije potpuno zadovoljan. I dalje ga muči komentar tijekom prijenosa koji je djelo Joea Rogana i Daniela Cormiera.

Naime, Stamann vjeruje da je dvojac bio pristran i da su se uglavnom fokusirali na njegovog protivnika, a da su njega zanemarili.

“Čini mi se da su bili više pristrani nego inače. Ja nisam borac koji se žali oko ovakvih stvari, ali ovaj put sam stvarno ostao zapanjen. Vjerojatno mi je 100 različitih ljudi reklo istu stvar. Komentatori su bili zaljubljeni u Toma Duquesnoya, posebno prve dvije runde. Treću njegovo ime nisu niti spominjali. Stoga sam sretan jer sam ih na kraju borbe pridobio, ali u isto vrijeme njihov posao im ne dozvoljava da su pristrani.”

“Pričali su samo o mom protivniku. Gdje trenira, s kim trenira… A ja ga u tom trenutku imam na parteru i uništavam ga. To nisu niti spomenuli. Smatram da su mi Daniel Cormier i Joe Rogan dužni ispriku”, dodao je Stamann.

Prema Fight Metricu, Stamann je imao 66-33 prednost u značajnim udarcima protiv favoriziranog protivnika. Sada vjeruje da su ga komentatori malo bolje “zapazili”…

“Smatram da sam mnogima otvorio oči s time što sam pobijedio borca za kojeg se vjerovalo da bi mogao biti sljedeći šampion u bantam kategoriji. Mnogi su progledali. Pa njegov trener Greg Jackson je prije meča govorio da Duquesnoy ima sve kvalitete za postati sljedeći svjetski prvak. Svi različiti mediji su analizirali njegove kvaliteta, kao kada je dolazio Cody Garbrandt”, ističe Amerikanac i dodaje da ovo nije prvi put da je zanemaren.

“Čitava priprema za ulazak u UFC… Vjerovao sam da ću ovdje stići ranije, ali bilo je vrlo frustirajuće. Negdje sredinom 2016. sam rekao sebi da ću se boriti svaka tri mjeseca i da ću pihvatiti apsolutno svaku priliku kako bi pobjedio bilo koga dok ne dobijem poziv UFC-a.”

Poziv UFC je stigao, no hoće li stići isprika Joea Rogana i Daniela Cormiera? Teško, ali nada umire posljednja…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI