UFC-ovac Varner "partija" u hvarskom Carpe Diemu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2013 10:37h Autor:

Foto: Instagram

Bivši prvak WEC-a, a danas uspješan UFC-ovac, Jamie Varner, svog odmor provodi u Hrvatskoj. Poznati MMA borac je vijest otkrio preko svog Instagram profila gdje redovito objavljuje slike s hrvatske obale.

Prema onome što se može iščitati i pročitati u njegovim objavama, Varner ljetuje na Hvaru, a omiljena destinacija mu je poznati bar i klub Carpe Diem, kao i disco klub Veneranda. Amerikanac ima samo pohvale na račun dosadašnjeg odmora što i ne čudi s obzirom da je izabrao jednu od elitnih i najhvaljenijih destinacija na Jadranu. Pritom je pozvao hrvatskog UFC-ovca Igora Pokrajca da mu se pridruži u obilaženju klubova.

Zanimljivo, Varner je drugi UFC borac nakon Caina Velasqueza koji je svoj odmor odlučio provesti u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci teškaški prvak je puna dva tjedna proveo na našoj obali te je oduševljen odletio iz Dubrovnika kući. Ranije su Hrvatsku posjećivali i ovdje "partijali" borci poput Alistaira Overeema, Antonija Rodriga Nogueire i drugih. Očito smo hit među MMA elitom…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI