UFC-ovac priznao: Da ugrizao sam ga za prst! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2017 12:40h Autor:

Screenshot

Proteklog vikenda na UFC Fight Night priredbi u američkom Fresnu smo pratili i dvoboj između Jasona Knighta i Gabriela Beniteza. Bio je to ujedno i “co-main” event večeri u kojem je Benitez uvjerljivo pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

No, priča ovog dvoboja je ugriz Jasona Knighta zbog kojeg mu je odmah oduzet bod. Nešto što se izuzetno rijetko događa u UFC-ovom Octagonu. Knight je krenuo u rušenje, Benitez se pokušao obraniti, a negdje u procesu je došlo do ugriza. Benitez je odmah pokušao ukazati sucu da se njegov protivnik služi nesportskim potezom te je ovaj sankcioniran.

Da ne bi bilo nikakve sumnje je li ugrizao svog protivnika ili ne, Knight je nakon meča sam priznao nesportski čin.

“Da, neoprezno sam ugrizao ovog lika proteklog vikenda. Ako staviš svoje prste u moja usta, i njih ću ugristi. Kada te netko zakači prstom kao udicom u usta, to se ne zove obrana od rušenja”, priznaje Knight, ali se ujedno i brani.

I Benitez se osvrnuo na sporan trenutak u razgovoru za MMAJunkie…

“Jason Knight me je ugrizao za prst. Pokušao sam ga uhvatiti za bradu, a on me ugrizao dva puta. U borbi se ovakve stvari događaju. Ne mislim da se radi o prljavom sportašu jer se u ovom sportu svašta može dogoditi. Bila je to samo greška, a ovo je samo sport. Htio sam ostvariti dobar utisak na Danu Whitea i sve ostale. Mislim da sada svi znaju tko je Gabriel Benitez”, poručio je nakon meča ugriženi borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI