UFC-ovac dobio dvije godine suspenzije radi kokaina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2018 09:58h Autor:

Brad Scott

29-godišnjeg UFC-ovca Brada Scotta u akciji nećemo gledati naredne dvije godine. USADA je u utorak objavila kako je ovaj velteraš suspendiran na isti period radi pada na doping testu uzorka koji je izuzet u svibnju mjesecu ove godine. On je kaznu  prihvatio!

Scott (11-6) je tada bio pozitivan na benzoylecgonine, metabolit kokaina, koji također nije dozvoljeno uzimati u i izvan natjecanja. Uzorak je ovaj put uzet uoči nastupa na UFC Fight Nightu u Liverpoolu.

“USADA  je provela istragu vezanu za Scottov slučaj i zaključila da Scott nije dostavio dovoljno dokaza da bi dokazao svoju nevinost”, stoji u izjavi USADA-e.

S obzirom da je kazna retroaktivna, Scottu će se suspenzija računati od 3. srpnja, datuma kada je prvi put objavljeno da je pao na doping testu. Datum eventualnog povratka bi mogao biti 3. srpanj 2020. godine.

Brad Scott je drugoplasirani sudioni “reality showa” The Ultimate Fighter sezone “The Smashes” koja je emitirana 2012. Od kada je stigao u elitnu promociju ubilježio je skromnih 3-5. U posljednjem nastupu u Liverpoolu je izgubio podijeljenom odlukom sudaca od Carla Pedersolija Jr-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI