UFC-ova priredba u Minneapolisu ostala bez čitave jedne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2019 10:19h Autor:

Vince Murdock – Photo – Instagram

UFC Fight Night priredba, koja se noćas održava u američkom Minneapolisu, je u posljednji trenutak ostala bez čitavog meča. Ako ste sinoć pratili službenu vagu, onda ste vidjeli da na pozornicu nisu izašli Vince Murdock i Jordan Griffin, koji su međusobno trebali ukrstiti rukavice.

Za Murdocka bi to bio debi u elitnoj promociji, no on će sada morati pričekati. Naime, prema njegovoj objavi na društvenim mrežama, UFC mora napraviti “još neke testove” prije nego što može dobiti dozvolu za ulazak u Octagon. Murdock nije ulazio u detalje pa je teško procijeniti o čemu se radi i kakvi su to testovi koji moraju biti provedeni.

Podsjetimo kako je ovaj borac uletio u meč protiv Griffina prije desetak dana nakon što se originalni protivnik Chas Skelly ozlijedio. S obzirom da je do službene vage ostalo tek nekoliko sati, čelnici elitne promocije nisu mogli pronaći zamjenskog protivnika za Griffina i čitav meč je prekrižen. Tako će gledatelji na uvodnom popisu borbi vidjeti meč manje od predviđenog.

UFC se također nije za sada očitovao o detaljima, niti su službeno objasnili koji je razlog otkazivanja čitave borbe. Čitavu Murdockovu objavu pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

Difficult as it is to say, I must let you know that, I won’t be making the walk this sat. Unfortunately at this time the @ufc requires some more test to clear me medically fit to fight. As difficult as it is for me to write this message, I strongly believe with the required test completed in the coming days I will be cleared to fight 👊🏼 . I wanna thank my management @iridiumsports @iridiumsportsagency with the support of the @ufc for the great opportunity and getting me the proper medical attention required to compete and my well being 🙏🏼 – I apologize to everyone that was looking forward to seeing me make the walk this Saturday, no one is more crushed then I am. I strongly believe this will be resolved soon and I will have another opportunity to make the walk ❤️ – Again the amount of love and support leading up to this has been overwhelming and can’t thank y’all enough 🏆 – Stay tuned 👊🏼 #teamalphamale #michigan #michiganmade #ufc #hurtbusiness #hardnews

A post shared by Vince Murdock (@vincemurdock) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI