UFC-ova Meksikanka prezentirala izuzetno brzu boksačku tehniku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2018 15:16h Autor:

Irene Aldana

Irene Aldana jedna je od najtalentiranijih UFC borkinja u ovom trenutku, a ova 29-godišnja Meksikanka do sada je oduševila svojim načinom borbe koji se bazira na sjajnom boksu. Mali primjer tog boksa možemo vidjeti u videu koji objavljujemo.

Aldana je inače sudjelovala u po mnogima najboljoj ženskoj MMA borbi u povijesti UFC-a. Bio je to njen debi u promociji, a tu borbu protiv Leslie Smith, održanu u prosincu 2016. godine, izgubila je sudačkom odlukom nakon tri runde. No, njih dvije su 15 minuta prezentirala bespoštednu borbu, a mnogi još i dan danas pamte prikazanu akciju. Odličan nastup odradila je i u svom drugom ulasku u oktogon, no tada je podijeljenom odlukom bolja od nje bila Kaitlyn Chookagian, u vrlo neizvjesnoj borbi.

Ipak, u siječnju ove godine Aldana je odradila sjajan nastup protiv Talite Bernardo, gdje je upisala svoju prvu UFC pobjedu i sad čeka datum i protivnicu za idući nastup. U međuvremenu odmara na obali, no i tamo koristi prilike za kvalitetan trening. Tako je objavila video s jednog boksačkog. Možda će vam outfit izgledati neobično, no Aldani to nije smetalo da prezentira koliko brze i kvalitetne ruke ima. Ovo izgleda impresivno i ne treba čuditi zašto UFC nije otpisao ovu djevojku nakon poraza u prve dvije borbe. U pitanju je potencijal za sami vrh, a na njoj je da to u idućim borbama dokaže.

Objavu dijeli Irene Aldana-ufc (@irene.aldana)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI