UFC-ov veteran se ponudio Bispingu za oproštajni meč

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 15:59h Autor:

Michael Bisping

Ako se bude pridržavao svojih ranijih najava, Michael Bisping će odraditi još jedan meč prije nego što se odluči povući u zasluženu mirovinu.

Jedina želja bivšeg prvaka u ovim je trenucima oproštaj pred njegovom publikom, a već se duže vremena nagađa da bi se to moglo dogoditi 17. ožujka kada UFC sa svojim 127. po redu Fight Nightom dolazi u londonsku O2 Arenu.

I dok UFC Bispingu traži protivnika, jedan je borac odluči preuzeti stvari u svoje ruke pa se tako sam ponudio 38-godišnjem Britancu. Riječ je o Bradu Tavaresu, 30-godišnjem Amerikancu rođenom na Havajima i borcu iza kojeg je čak 15 nastupa u UFC-ovom oktogonu (16-4 MMA, 11-4 UFC).

Tavares je u ovim trenucima i na nizu od tri pobjede (Caio Magalhaes, Elias Theodorou i Thales Leites), a posljednji poraz nanio mu je danas aktualni prvak Robert Whittaker.

“Znam da tražiš borbu u Engleskoj. Uz svo dužno poštovanje, volio bih podijeliti oktogon s tobom i pokazati engleskim fanovima kakvi su Havajčani”, glasila je poruka koju je Tavares preko Twittera poslao Bispingu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI