UFC-ov nokauter i djevojka prezentirali kako izvode fantastične akrobacije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2017 20:32h Autor:

Mike Perry i djevojka

Sve popularniji UFC-ov velteraš, Mike Perry, zajedno s djevojkom je prezentirao kako izvode “Acro Yogu”, čime je pokazao kako osim borilačkih kvaliteta, posjeduje i podosta onih gimnastičko-akrobatskih.

Perryeva djevojka Danielle Nickerson inače je bivša tenisačica (nastupala za koledž), a trenutno se bavi fitnessom te, kako je ona sama objasnila naziv, Acro Yogom. Prilikom ove posljednje discipline, pomaže joj i njen opaki dečko, inače uspješan borac koji je sve svoje dosadašnje pobjede upisao nokautom, uključujući četiri u UFC-u.

Upravo su neke fotografije zainteresirale ekipu s FOX-a, koja je odlučila snimiti Danielle i Perrya kako izvode te akrobacije i to uistinu izgleda impresivno. Ovo zapravo nije prvi puta gdje Mike i Danielle objavljuju video sa zanimljivim sadržajem. Tijekom priprema za njegovu posljednju borbu, Danielle ga je gađala teniskim lopticama, dok se on izmicao pokraj zida, a ranije je podosta kontroverzi izazvao video gdje Mike šakama udara Danielle u stomak, testirajući njene trbušnjake.

U svakom slučaju, Mike i Danielle djeluju kao vrlo skladan par, a on je više puta rekao kako ga je ona potpuno smirila, nakon podosta velikih problema koje je imao pri odrastanju, uključujući i šest mjeseci provedenih u zatvoru.

Pogledajte kako izgleda Acro Yoga, a tome prilažemo i još neke video uratke Mikea i Danielle.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI