“UFC-ov Hulk”: Priremio sam šou i za ovo vaganje, ali me Reebok spriječio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 11:22h Autor:

Screenshot

Mladi moldavski UFC-ovac Ion Cutelaba je proteklog vikenda na UFC on FOX priredbi u Calgaryju stigao do nove vrijedne pobjede u Octagonu.

Cutelaba je bio bolji od Gadzhimurada Antigulova prekidom već u prvoj rundi (tehnički nokatu) što je označilo njegovu treću pobjedu u pet nastupa za elitnu promociju.

Većina fanova ovog zanimljivog borca, koji je ovim slavljem ušao u top 15 poluteške kategorije, zna po predstavama koje priređuje na službenim vaganjima. Gledali smo ga više puta u “zelenom izdanju” poput junaka s malih ekrana Hulka, a nakon pobjede u Calgaryju je novinarima otkrio da je i ovaj put pripremao nešto posebno.

Razlog zbog kojeg javnost to nije mogla vidjeti jest UFC-ov sponzor Reebook, koji se suprotstavio njegovoj ideji. Cutelaba je obećao da će iznenađenje onda sačuvati za sljedeći nastup.

“Htio sam napraviti sjajan šou na službenom vaganju, ali mi Reebok nije dopustio. U ovom trenutku vjerujem da ću za sljedeće vaganje, prije iduće borbe pripremiti fanovima sjajan šou”, otkriva Moldavac.

U ostatku intervjua je izrazio želju za što boljim protivnicima u budućnosti, govorio je o problemima s dopingom koje je imao, a najavio je i lov na titulu prvaka. Čitav intervju nakon slavlja na UFC on FOX 30 priredbi možete pogledati u videu ispod teksta.

24-godišnji Moldavac u  profesionalnoj karijeri ima 14 pobjeda i 3 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI