Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC-ov borac optužio Kennyja Floriana za pristranost u komentiranju! | Fight Site

UFC-ov borac optužio Kennyja Floriana za pristranost u komentiranju!

UFC 06.10.2015 12:38h Autor:

Beneil Dariush

Beneilu Dariushu, UFC-ovom boracu u lakoj kategoriji, nisu najbolje sjeli komentari onih koji smatraju kako je Michael Johnson slavio u njihovom posljednjem dvoboju.

Dariush je u razgovoru za GNP1.de javno prozvao UFC-ovog komentatora Kennyja Floriana.

"Mislim da su izjave komentatora odigrale veliku ulogu u tome kako su ostali vidjeli tu borbu. Ne krivim ih, ali mislim da su povezani s Johnsonom i stoga je moguće da su ga favorizirali od početka. Zbog toga je i njihova procjena otišla u tom smjeru. Kenny Florian i Rashad Evans su, vjerujem, jako bliski. Rashad Evans je Johnsonov trening partner i bio je jako glasan o tome kako je Johnson bio dominantan u toj borbi. Slušajući njega, zaključili biste da je Johnson osvojio svaku rundu i uvjerljivo pobijedio. Pogledate borbu, ali ovaj put bez zvuka i sami procijenite", poručio je Dariush.

Podsjetimo, Dariush je na UFC Fight Night 73 eventu slavio podijeljenom sudačkom odlukom i time ostvario petu pobjedu u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI