UFC otpustio Pata Healya, Coltona Smitha i još tri borca

UFC 29.07.2014 17:20h Autor:

Colton Smith

UFC-ov roster od danas ima pet imena manje. Među otpuštenim borcima, sigurno su najzanimljivija imena Pat Healy te pobjednik 16. sezone Ultimate Fightera, Colton Smith.

Pat Healy je u UFC došao s nizom od šest uzastopnih pobjeda u Strikeforceu, a već u prvom nastupu prekidom je savladao Jima Millera. Ipak, ta pobjeda mu je oduzeta nakon što je bio pozitivan na marihuanu. Nakon toga se sastao s Khabibom Nurmagomedovih, Bobbyem Greenom, Jorge Masvidalom i Gleisonom Tibauom. Poražen je odlukom u sva četiri dvoboja te je, iako u nijednoj borci nije pružio loš nastup, završio svoju UFC karijeru.

A veliki broj fanova razveselit će vijest da član UFC-a više nije ni Colton Smith, jedan od najomraženijih boraca u organizacija. Smith je na nemilost fanova došao već u kvalifikacijskoj borci za 16. sezonu Ultimate Fightera, kad je, umjesto da se pozdravi s protivnikom, istog uhvatio za noge i srušio. Tijekom sezone postao je još mrži svojim ponašanjem i statovima, a kada je show osvojio jednom dosadnom "lay ni pray' taktikom, uistinu nije imao puno fanova. Nakon osvajanja showa doživio je tri poraza u nizu i uslijedio je otkaz.

Osim ova dva borca, otkaz su dobili Estevan Payan, Dave Galera i Chris Indich.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI