UFC otpustio Eliasa Theodoroua unatoč osam pobjeda u 11 borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2019 18:12h Autor:

Elias Theodorou

Elias Theodorou više nije član UFC-a. Jedan od najboljih kanadskih boraca i rangirani borac srednje kategorije dobio je otkaz. Zapravo, UFC je odlučio kako mu neće ponuditi novi ugovor unatoč tome što je slavio u osam od 11 nastupa u Octagonu.

30-godišnji Theodorou (16-3, 8-3 UFC) iza sebe ima naslov pobjednika Ultimate Fightera i respektabilnu UFC karijeru u kojoj je savladao imena poput Sama Alveya, Cezara Ferreire, Dana Kellya i Eryk Andersa. UFC ga je čak za prošlu borbu stavio u sunaslovnu borbu eventa u Ottawi, u trenucima kad je imao pet pobjeda u posljednjih šest borbi. No, čini se kako ga je upravo ta borba koštala posla.

Theodorou je u spomenutom posljednjem nastupu poražen od Dereka Brunsona, a borio se na takav način da mu je puna dvorana kanadske publike fučkala i hukala. Takav stil borbe prezentirao je i u nekim svojim pobjedama što nikako nije ono što promocija želi od svojih boraca. Tako su i ranije ne nekima, poput Jona Fitcha ili Yushina Okamija, trenirali strogoću, a kanadski borac najnoviji je primjer.

Osim njega, UFC ovim putem napuštaju teškaš Marcelo Golm, koji je uspio slaviti u tek jednom od četvrti nastupa te dosadašnji članovi muha kategorije, Wilson Reis i Eric Shelton.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI