Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC otpustio Chrisa Camozzia | Fight Site

UFC otpustio Chrisa Camozzia

UFC 02.10.2014 18:31h Autor:

Chris Camozzi

Unatoč tome što je njegov posljednji poraz došao nakon izuzetno kontroverzne odluke, UFC je odlučio otpustiti Chrisa Camozzia, borca koji je bio član organizacije od 2010. godine te je nastupio u 12 borbi za to vrijeme.

Chris Camozzi (19-9, 6-6 u UFC-u) više nije član najjače svjetske MMA organizacije. Ovaj član srednje kategorije poražen je u posljednje četiri borbe, a iako su porazi od Bruna Santosa i Rafaela Natala bili podijeljenim sudačkim odlukama, od kojih posljednji izuzetno kontroverzan, UFC nije imao milosti za ovog borca.

Camozzi je inače bio relativno uspješan borac, koji je prije ove sezone poraza imao seriju od četiri pobjede i tendenciju za napad na sam vrh srednje kategorije. No, na poraz od Jacarea Souze nadovezali su se onaj od Larkina te dva gore spomenuta, i Camozzi će morati tražiti novog poslodavca.

Povodom ovog otkaza, Chris se obratio fanovima:

"Znam da je borba sa Natalom bila zapravo borba za ostanak, kako za mene tako i za njega, no ja vjerujem da sam napravio dovoljno za pobjedu. No, moj UFC ugovor bio je prepušten sucima, a oni su rekli da sam izgubio, a kao krajnji rezultat, ostao sam bez posla. Šteta da MMA suđenje i čista statistika borbe su toliko daleko, tj. što suci to ne uzimaju u obzir. No, neću gledati u prošlost, gledati ću naprijed i nastaviti graditi dalje svoju MMA karijeru.

Zahvaljujem se UFC-u što su mi dali priliku da se borim protiv najboljih boraca svijeta. Pošteno su se odnosili prema meni i dali su mi priliku da doživim neke nevjerojatne stvari. Bit će da moja budućnost nije vezana uz UFC, no ja sam već u dvorani i nastavljam raditi na svojoj karijeri."

Budući da je Camozziu tek 27 godina, ništa nije izgubljeno i već jedna dobra manja serija u nekoj drugoj organizaciji, mogla bi ga vratiti u UFC, gdje je mjesto najboljim borcima svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI