UFC otkrio razlog otkaza meča Johnson vs. Borg

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2017 11:39h Autor:

Otkazani “main event”

UFC je u kasnim satima (prema američkom vremenu) izdao službeno priopćenje povodom otkazivanja “main eventa” UFC-a 215 između Demetriousa Johnsona i Rayja Borga.

U posljednjem intervjuu samo nekoliko sati prije otkaza Borg tvrdi da je zdrav (VIDEO)

Radi se o pravoj katastrofi za UFC nakon sličnih scenarija s kojima su se u posljednje vrijeme susretali. Podsjećamo kako je relativno nedavno otkazana i glavna borba UFC-a 213 između Amande Nunes i Valentine Shevchenko radi bolesti UFC prvakinje, te je meč prebačen upravo na UFC 215. Svima je poznata priča oko UFC-a 214, gdje doduše nije otkazana glavna borba, no Jon Jones je kasnije pao na doping testu. I sada ponovno katastrofalan scenarij na priredbi u Edmontonu.

Ako ste pomislili (a za to ste imali dobar razlog) da je pravi razlog otkaza meča nemogućnost da Borg skine kilograme, onda vas je UFC demantirao. Oni naime tvrde da se radi o virusnoj infekciji zbog kojeg UFC-ov tim liječnika nije dao dopuštenje Borgu da izađe u Octagon.

“Zbog virusne bolesti UFC contendera u muha kategoriji Rayja Borga, glavna borba između njega i prvaka Demetriousa Johnsona na UFC-u 215 je otkazana. Borg je proglašen nesposoban boriti se od strane UFC-ovog medicinskog tima.

UFC 215 će sada predvoditi ženski dvoboj u bantam kategoriji između Amande Nunes i Valentine Shevchenko, a ostatak popisa borbi će sadržavati 11 mečeva prema dosadašnjem planu. Meč između Henryja Cejuda i Wilsona Reisa će se preseliti na glavni popis mečeva, a dvoboj Mithca Clarkea i Alexa Whitea u lakoj kategoriji će se naći na FS1 uvodnim borbama.

S obzirom na otkazivanje glavne borbe, svi oni koji su kupili ulaznicu mogu dobiti puni povrat novca”, stoji u priopćenju UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI